Градоначалникот Ногачески оствари работна средба со министерот Димковски и директорот Бабоски

Денес градоначалникот Зоран Ногачески оствари работна средба со Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Трајан Димковски и Директорот на Агенцијата

повеќе...

Ќе се дискутира за предлог буџетот и предлог годишните програми за општина Дебрца 2020 година

Тргнувајќи од нашата заложба да обезбедиме ефикасна граѓанска партиципација во процесот на креирањето на локалните политики и да го зголемиме

повеќе...

Градоначалникот Ногачески во официјална посета на општина Грамш – Албанија

Градоначалникот на општина Дебрца, Зоран Ногачески оствари средба со Klodian Tace, градоначалник на градот Gramsh, регион Елбасан, Албанија, а кој

повеќе...

Средба на градоначалникот Ногачески со градоначалникот на Модра од Чешка

Градоначалникот на општина Дебрца, Зоран Ногачески, денес во Охрид оствари средба со градоначалникот на Модра, Моравија, Република Чешка, Мирослав Коварик.

повеќе...

Средба на градоначалникот Георгиески со виолинистот Стефан Миленковиќ

Во пресрет на вечерашниот концерт, градоначалникот Константин Георгиески имаше средба  со светски познатиот виолинст Стефан Миленковиќ. Концертот на Миленковиќ, во

повеќе...

Средба на градоначалникот Георгиески со албанскиот амбасадор Река

Градоначалникот Константин Георгиески, денеска имаше протоколарна средба со Фатос Река, амбасадор на Република Албанија во Република Северна Македонија. Двајцата соговорници

повеќе...

Средба на градоначалникот Георгиески со италијанскиот амбасадор Ромео

Градоначалникот Константин Георгиески, денеска имаше протоколарна средба со Карло Ромео, амбасадор на Република Италија во Република Северна Македонија. На средбата

повеќе...