Отворена канцеларија на пратеничката Жаклина Лазаревска за комуникација со граѓаните

Од утре во старата зграда на охридскиот пазар ќе биде отворена канцеларија за комуникација со граѓаните на пратеничката од Охрид,

повеќе...

Градоначалникот Ногачески оствари средба со претставници од Месните заедници и Црковните одбори во општина Дебрца

Градоначалникот Ногачески деновиве оствари средба со месните заедници и црковните одбори во општина Дебрца. „Тргнувајќи од нашата заложба да обезбедиме

повеќе...

Градоначалникот Стојаноски на средба со жителите на Велгошти и Лескоец

Градоначалникот Јован Стојаноски и дел од неговите соработници, синоќа имаа средби со граѓаните од Месните заедници Велгошти и Лескоец. На

повеќе...

Претставници на општина Охрид на средба со жителите од Подмоље и Трпејца

Синоќа, претставници на општинските служби и директорите на дел од јавните претпријатија остварија средба со жителите од Подмоље и Трпејца.

повеќе...

Средба со жителите од Опеница, Речица, Плаќе, Завој и Свиништа

На средбата на секретарот на општина Охрид Игор Бежоски и дел од неговите соработници со граѓаните од месните заедници од

повеќе...

Средби со жителите од МЗ Свети Стефан, Шипокно, населба Исток, Долно Коњско и Лагадин

Жителите на месните заедници Свети Стефан, Шипокно, населба Исток, Долно Коњско и Лагадин, синоќа имаа средба со секретарот на општина

повеќе...

Одржани средби со жителите од УЗ „Гоце Делчев“ и МЗ „Рамне“

Градоначалникот Јован Стојаноски, заедно со претставници од локалната администрација и директорите на јавните претпријатија, одржа средба со жителите од урбаната

повеќе...