Македонија падна на 71 место на најновата ФИФА рејтинг листа

Македонија забележа пад од -3 места и моментално се наоѓа на 71 место на најновата ФИФА рејтинг листа. Нема промени

повеќе...

Македонија остана на 68 место на најновата ФИФА рејтинг листа

И покрај двете победи, против Лихтенштајн во гости со 2:0 и против Гибралтар на домашен терен со 4:0, Македонија остана

повеќе...

Македонија на 70-то место на најновата ФИФА рејтинг листа

Македонската фудбалска репрезентација забележа скок од 1 место и се најде на 70 место на најновата ФИФА рејтинг листата, кое

повеќе...

Скок за Македонија на најновата ФИФА рејтинг листа

Според најновото рангирање, Македонската фудбалска репрезентација забележа скок од +6 места и се најде на 71 место на ФИФА рејтинг

повеќе...

Македонија остана на 77 место на најновата ФИФА рејтинг листа

Според најновото рангирање, Македонската фудбалска репрезентација останува на 77 место на ФИФА рејтинг листата. Нема промени на врвот од ФИФА

повеќе...

Нов пад од едно место за Македонија на најновата ФИФА рејтинг листа

Македонската фудбалска репрезентација забележа нов пад од -1 место на најновата ФИФА рејтинг листа и моментално се наоѓа на 75

повеќе...

Пад за едно место за Македонија на најновата ФИФА рејтинг листа

Македонската фудбалска репрезентација забележа пад од -1 место и моментално се наоѓа на 74 место на најновата ФИФА рејтинг листа.

повеќе...

Два милиони патници патувале преку македонските аеродроми во 2017

Два милиони патници (2.027.344) патувале преку скопскиот и охридскиот аеродром во 2017 година, што претставува пораст од 13% споредено со

повеќе...