Нарушен јавниот ред и мир на ул.„Прва Македонска ударна бригада“ во Охрид

На четиринаесетти март оваа година, во 17:15 часот, на улицата „Прва Македонска ударна бригада“ во Охрид се случила сообраќајна незгода

повеќе...