ФФМ со поддршка на УЕФА ќе изгради нови трибини на стадионите во Чаир и Охрид

Фудбалската федерација на Македонија со поддршка од УЕФА и програмата за развој, официјално доби дозвола за започнување на активности за

повеќе...

Илчо Ѓорѓиоски својот ангажман го продолжува во УЕФА

Досегашниот претседател на Фудбалската федерација на Македонија, Илчо Ѓорѓиоски својот ангажман го продолжува во УЕФА „Не е едноставно во ваков

повеќе...

Нови средства од УЕФА за фудбалска инфраструктура, финансиската контрола ја потврди добрата работа на ФФМ

Фудбалската федерација на Македонија ќе добие нови, вонредни средства од УЕФА во висина од еден милион евра за подобрување на

повеќе...