Во централното градско подрачје обележани површините за поставување на урбана опрема

Надлежните служби на Локалната самоуправа, во дел од централното градско подрачје ги обележаа површините  за поставување на урбана опрема. Се

повеќе...

Состанок на надлежните служби и корисниците на урбана опрема

Утре, во големата сала на општина Охрид  со почеток во 12:00 часот, градоначалникот  Јован Стојаноски  и надлежните  служби,  заедно со претставници на

повеќе...

Успешен дијалог со угостителскиот еснаф околу надоместокот за поставување на урбана опрема

На денешната средба на градоначалникот Д-р Јован Стојаноски и дел од неговите соработници со угостителскиот еснаф, беа усогласени повеќе делови

повеќе...