Финансиската едукација станува предизвик за учениците во земјава

Одѕивот на јавниот повик за учество во Европскиот квиз на парите укажува дека во текот на следниве месеци учениците од нашава земја

повеќе...

Презентација за финансиската поддршка на инвестициите

Во организација на Локалната самоуправа, денес се одржа презентација за финансиската поддршка на инвестициите, на која учествуваа охридски стопанственици и

повеќе...

Интервју со Габриела Милошоска, соработник за туризам во Секторот за ТЛЕР при Општина Охрид

Интервју со Габриела Милошоска, Соработник за туризам во Секторот за Туризам и Локален Економски развој при Општина Охрид. WebOhrid: Најнапред, кои се

повеќе...