Македонската репрезентација на 68 место на најновата ФИФА рејтинг листа

По квалификациските натпревари против Словенија и Полска, репрезентацијата на Северна Македонија забележа скок од 1 место и моментално се наоѓа

повеќе...

Македонија падна на 71 место на најновата ФИФА рејтинг листа

Македонија забележа пад од -3 места и моментално се наоѓа на 71 место на најновата ФИФА рејтинг листа. Нема промени

повеќе...

Македонија и понатаму останува на 68 место на ФИФА рејтинг листата

И покрај тоа што немаше репрезентативни натпревари во изминатиот неполн месец, ФИФА сепак објави нова рејтинг листа. Македонија и понатаму

повеќе...

Македонија на 70-то место на најновата ФИФА рејтинг листа

Македонската фудбалска репрезентација забележа скок од 1 место и се најде на 70 место на најновата ФИФА рејтинг листата, кое

повеќе...

Скок за Македонија на најновата ФИФА рејтинг листа

Според најновото рангирање, Македонската фудбалска репрезентација забележа скок од +6 места и се најде на 71 место на ФИФА рејтинг

повеќе...

Македонија остана на 77 место на најновата ФИФА рејтинг листа

Според најновото рангирање, Македонската фудбалска репрезентација останува на 77 место на ФИФА рејтинг листата. Нема промени на врвот од ФИФА

повеќе...

Пад од две места за Македонија на најновата ФИФА рејтинг листа

Македонската фудбалска репрезентација и покрај двата нерешени пријателски натпревари против Финска и Азербејџан одиграни во Анталија забележа нов пад на

повеќе...

Нов пад од едно место за Македонија на најновата ФИФА рејтинг листа

Македонската фудбалска репрезентација забележа нов пад од -1 место на најновата ФИФА рејтинг листа и моментално се наоѓа на 75

повеќе...

Пад за едно место за Македонија на најновата ФИФА рејтинг листа

Македонската фудбалска репрезентација забележа пад од -1 место и моментално се наоѓа на 74 место на најновата ФИФА рејтинг листа.

повеќе...