Во Охрид ќе се реализира Проектот „Форум на наставници од дијаспората“

Агенцијата за иселеништво на Република Северна Македонија како самостоен орган на Владата ги врши работите и задачите кои се однесуваат

повеќе...

Започна маршот по повод 8-ми Март во организација на Форумот на жени на СДСМ

Започна Маршот по повод Меѓународниот ден на жената во организација на Форумот на жени на СДСМ. Социјалдемократките кои денеска маршираат

повеќе...

Во Охрид се одржа форум „Стратешки развој на туризмот и ефектите на државната политика за негова поддршка“

Во просториите на Факултетот за туризам и угостителство – Охрид денес се одржа форум на тема: Стратешки развој на туризмот

повеќе...

Премиерот Заев на Форумот на ЈИЕ на оператори на електрична енергија во Охрид

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев придружуван од вицепремиерот Кочо Анѓушев, денеска во Охрид го отвори Форумот на

повеќе...