Доделена светската награда за хуманизам на Жан Патрик Конрад од Велика Британија

Во Куќата на Уранија – Научно одделение на МАНУ, вечерва градоначалникот Јован Стојаноски, на Жан Патрик Конрад од Велика Британија

повеќе...