Хуманитарна акција на НГИ „Коалиција на Египќани“ и Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ Охрид

Денес, НГИ „Коалицијата на Египќаните“ и Унијата на жени на ВМРО – ДПМНЕ Охрид спроведоа Хуманитарна акција по повод Рамазанските

повеќе...

Нова спортско-хуманитарна активност на ПХВ младинците при Црвен крст Охрид

Програмата Промоција на хумани вредности-Црвен крст во акција (ПХВ-ЦКА) Црвен крст Охрид ја спроведува од февруари до мај 2019 година.

повеќе...

Настески: Пристигнавме во Германија, оваа недела ќе започнат почетните испитувања

  Семејството на 15-годишната Сара Настеска од Охрид, преку писмо до јавноста испратија информација за пристигнувањето во Германија и стартот

повеќе...

Хуманитарен настан на Р.Ш „Вардар Седмерец“ од срце за Ева

Ракометната школа „Вардар Седмерец“ Охрид во соработка со Црвен Крст организира хуманитарен настан на ден 10.06.2018 (недела) на плоштадот Св.„Климент

повеќе...