Честитка од ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид по повод празникот 2 Август – Илинден

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид на сите граѓани им го честита 2 Август – Илинден, најсветлиот празник во историјата на Македонија. „Денеска

повеќе...

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид со честитка по повод Курбан Бајрам

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид на сите припадници од исламска вероисповед им го честита празникот Курбан Бајрам. „Курбан Бајрам е празник на

повеќе...

Градоначалникот Георгиески упати честитка по повод Курбан Бајрам

По повод верскиот празник Курбан Бајрам, градоначалникот на Охрид, Константин Георгиески упати честитка до сите граѓани од муслиманска вероисповед.  –

повеќе...

Честитка од ВМРО-ДПМНЕ ОК Струга по повод Меѓународниот ден на балканските Египќани

Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, Струга на сите Египќани во Република Македонија им го честита 24 Јуни – Меѓународниот ден на

повеќе...

Честитка од ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид по повод Меѓународниот ден на балканските Египќани

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид упатува искрени честитки до сите граѓани кои денеска го одбележуваат 24 јуни – Меѓународниот ден на балканските

повеќе...