Хуманитарна продажна акција за новиот спортски потфат на нашиот херој Марко Пејчиновски

Во рамки на своите хуманитарни активности Црвен крст Охрид во соработка со компанијата Комфи Ангел од Прилеп ќе организира хуманитарна

повеќе...

Градоначалникот Стојаноски приреди ифтарска вечера за граѓаните од муслиманска вероисповед

На градскиот плоштад „Чинар“, синоќа, градоначалникот Јован Стојаноски, по повод празникот Рамазан Бајрам, за граѓаните од  муслиманска вероисповед, приреди ифтарска

повеќе...

Конкурс за избор на идејно решение за реконструкција на плоштад „Чинар“

Општина Охрид, со адреса на ул: „Димитар Влахов“ бр. 57, тел. за контакт 046/262-493ел. пошта javni.nabavki@ohrid.gov.mk, има потреба од изработка на идејно архитектонско

повеќе...