Граѓаните да ги дислоцираат возилата и да го исчистат снегот пред нивните објекти

Заради најавените минусни температури во наредните денови, ЈП „Охридски Комуналец“ апелира и ги потсетува граѓаните на општина Охрид, куќните совети

повеќе...

Започна акцијата за генерално чистење на „Зоолошка градина Скопје“

Новиот директор на „Зоолошка градина Скопје“, Ѓорѓи Галетановски најави генерално чистење на зоолошката. Утринава, екипи на јавните претпријатија „Паркови и

повеќе...

Кико и Марија ДООЕЛ Охрид го презентираше озонерот за чистење на простории

Кико и Марија ДООЕЛ Охрид денес изврши презентација на озонерот за чистење на простории. Презентацијата беше извршена во хотелот Тино

повеќе...