Квалитетот на водата од Охридското Езеро во крајбрежниот дел е од I и II класа

Во согласност со својата дејност и надлежности за вршење на континуиран здравствено-еколошки надзор, Центар за јавно здравје Охрид од 13

повеќе...

Општина Дебрца и ЈКП „Дебрца“ најодговорно тврдат дека се преземаат сите мерки за воведување ред во водоснабдувањето

ЈКП „Дебрца“ испрати реакција во врска со објавеното соопштение И народот и Манастирот се оставени на милост и немилост на

повеќе...

Центарот за јавно здравје Охрид подготви посебни, поволни пакети на услугите за дезинфекција за станоиздавачите

Во рамки на своите законски надлежности и овластувања, а во пресрет на претстојната туристичка сезона, Центар за јавно здравје Охрид

повеќе...