Забрана за сообраќај на тешки товарни возила на патниот правец Маврово-Дебар и на Стража

На патниот правец Маврово – Дебар и на планинскиот премин Стража има забрана за сообраќај на тешки товарни возила. Сообраќајот

повеќе...