ХЕРА со апел до изборните кандидати: Имањето погрешни информации е подеднакво опасно како и немањето информации

Асоцијацијата за здравствена едукација и истражување ХЕРА упатува апел до сите кандидати и кандидатки од политичките партии, како и до

повеќе...

Прва средба на Интернационалната полициска асоцијација во Охрид

Охрид е домаќин на првата официјална средба на Интернационалната полициска асоцијација (ИПА), на која учество ќе земат претставници на регионите

повеќе...

ИПА – Регион Охрид потпиша Договор за соработка со ХОТАМ

Интернационалната полициска асоцијација (ИПА) – Регион Охрид, деновиве потпиша Договор за деловна соработка со Здружението на хотели, ресторани, кафетерии и

повеќе...