Информација за бесплатното паркирање во Hug & Fly зоната на Скопскиот аеродром

Поради неточни информации кои се појавија во дел од медиумите, за бесплатното паркирање во Hug & Fly зоната на Скопскиот

повеќе...

За Велигден бесплатен паркинг во Охрид

ЈП „Билјанини Извори“ по повод големиот христијански празник Велигден донесе одлука на ден 28.04.2019 година (недела) користењето на услугите на

повеќе...

Општина Дебрца воведе бесплатна ужинка за секој ученик

Општина Дебрца воведе бесплатна ужинка за секој ученик. „Нашите заложби се да обезбедиме квалитетно образование за сите ученици во нашата

повеќе...

Бесплатен паркинг во Охрид за Велигден

ЈП „Билјанини Извори“ по повод големиот христијански празник Велигден донесе одлука во недела (08.04.2018) користењето на услугите на јавниот градски

повеќе...