Претставата „Метод“ од Жорди Галсеран во петок пред охриѓани

Најпоставуваниот современ шпански текст „Метод“ (El mètode Grönholm) од Жорди Галсеран, повторно на репертоарот на Народен Театар Охрид. Претставата ќе

повеќе...