СДСМ: Скрческа одлучи да замине во пензија во екот на туристичката сезона

ОО на СДСМ Охрид испрати соопштение до медиумите во кое стои: „Во екот на туристичката сезона, досегашната директорка на јавното

повеќе...

СДСМ: Трајкоски прво ги создаде еколошките проблеми, а сега се промовира во спасител на Дебрца

ОО на СДСМ Дебрца испрати соопштение до медиумите во кое стои: „На денешната седница на советот на општина Дебрца советничката

повеќе...

СДСМ: Трајкоски и пратениците на ВМРО-ДПМНЕ да престанат да глумат лажни месии на Дебрца

ОО на СДСМ Дебрца испрати соопштение до медиумите во кое стои: „Во врска со предлогот на Градоначалникот на општина Дебрца,

повеќе...

СДСМ: Ветуваа дека ќе го направат туристичка атракција, а Слатинското Езеро го снема

ОО на СДСМ Дебрца испрати соопштение до медиумите во кое стои: „За уште една еколошка катастрофа во Дебрца виновни се

повеќе...

ВМРО-НП бара новата Влада да донесе одлука за раздружување на МЈП Проаква

ОК на ВМРО-ДПМНЕ Охрид испрати соопштение до медиумите во кое стои: „ВМРО – Народна партија од Охрид бара од новата

повеќе...

СДСМ: Работата на автопатот Кичево-Охрид се одвива со помал интензитет бидејќи проектот е промашен

ОО на СДСМ Охрид испрати соопштение до медиумите во кое стои: „Доколку советниците на ВМРО-ДПМНЕ навистина беа загрижени за начинот,

повеќе...

СДСМ Дебрца: Еколошка бомба во Белчишта – фекалните води се испуштаат во Матицата Сини Вирој

ОО на СДСМ Дебрца испрати соопштение до медиумите во кое стои: „Градоначалникот на општина Дебрца, Игор Трајкоски за време на

повеќе...

СДСМ: Мандатот на локалната власт завршува на идентичен начин како што и започна – на штета на граѓаните

ОО на СДСМ Охрид испрати соопштение до медиумите во кое стои: „Мандатот на локалната власт предводена од градоначалникот Никола Бакрачески,

повеќе...