Состанок на ФФМ со клубовите од Прва МФЛ. Претставени понудите за продажба на ТВ права

Во „Куќа на фудбалот“, раководството на Фудбалската федерација на Македонија одржа состанок со претставници на клубовите од Прва МФЛ, a

повеќе...

Хуманитарна продажна акција за новиот спортски потфат на нашиот херој Марко Пејчиновски

Во рамки на своите хуманитарни активности Црвен крст Охрид во соработка со компанијата Комфи Ангел од Прилеп ќе организира хуманитарна

повеќе...

Театар Комедија – Скопје гостува во Охрид со претставата „Жена ми се вика Борис“

Во сабота, 21ви април, со почеток во 20 часот, Театар Комедија – Скопје гостува во Охрид со претставата „Жена ми

повеќе...