Реализиран проектот „Безбедност и здравје при работа на вработените во судските институции“

Во просториите на Основниот суд Охрид Здружението на судска администрација (ЗСА) одржа прес-конференција по повод реализацијата на проектот „Безбедност и

повеќе...

Во понеделник започнуваат градежни работи на ул. „Кеј Македонија“ во Охрид

Од Локалната самоуправа Охрид информираат дека во понеделник, 04.06.2018 година на улицата „Кеј Македонија“ ќе започнат градежни активности околу рехабилитација на

повеќе...

По невремето полни раце работа за ЈП „Охридски Комуналец“

По вчерашното невреме кое остави пустош по охридското крајбрежје, полни раце работа за оперативните служби на Ј.П.„Охридски Комуналец“. Уште во

повеќе...