Бугарскиот маратонец Красимир Георгиев пристигна во Охрид

Бугарскиот маратонец Красимир Георгиев, кој трча ултрамаратон по Коридорот 8 денеска пристигна во Охрид. Нашиот град е еден од поважните

повеќе...