Традиционална изложба на Фото Клуб „Охрид“

Во НУ Центар за култура „Григор Прличев“ се одржа традиционалната изложба на фото клуб „Охрид“. 

На изложбата која се организира по дваесетти пат во рамки на Патронот на градот, поздравен говор имаше градоначалникот на Охрид, Јован Стојаноски и претседателот на фото клубот „Охрид“, Димче Коруноски.