Традиционална изложба на роднокрајни ликовни уметници

Во Центарот за култура „Григор Прличев“ Охрид беше отворена Традиционална изложба на роднокрајни ликовни уметници.

Изложбата беше посетена и од Градоначалникот на Општина Охрид, Јован Стојаноски.

This slideshow requires JavaScript.