Три лица го нарушиле јавниот ред и мир на улицата „Даме Груев“

На 21.07.2019 година околу 22 часот, на улицата „Даме Груев“ во Охрид, нарушен е јавниот ред и мир со физички напад извршен од И.К.(38) и Ф.К.(62) врз Г.Ј.(39), сите од Охрид.

По целосно документирање на случајот, ќе биде поднесена соодветна пријава.