Во полн ек припремите на фудбалските екипи во Охрид

Фудбалските припреми (тренинг и натпревари) на многубројните фудбалски екипи од земјата и странство продолжуваат секојдневно на терените на СРЦ „Билјанини Извори“.

Фото од натпреварот помеѓу ФК Брегалница и тимот на ФК Генчкалемлер