Во сабота ќе биде промовирана книгата „Како до црн појас“ од Боро Митрески – Минта

Во сабота, 22 декември во хотел Милениум Палас во Охрид ќе биде промовирана книгата „Како до црн појас“ од Боро Митрески – Минта.

Промоцијата е закажана со почеток во 12:00 часот.