Во тек е пријавувањето за традиционалниот турнир во мал фудбал – Петровден 2019

Во Мешеишта, традиционално ќе се одржи 45-тиот по ред турнир во мал фудбал „Петровден“.

За учество на турнирот секоја екипа треба да плати 3.000 денари, a пријавувањето на екипите ќе биде до 17.06.2019 година (понеделник) до 20:00 часот.

Повеќе информации на телефонот 075-701-800 (Игор).

Огранизациониот одбор „Петровден“ Мешеишта ги замолува сите заинтересирани екипи да го запазат терминот за пријавување 17.06.2019 до 20:00 часот, во спротивно по изминатиот рок нема да се врши пријавување.