Вработените на паркинзите на ЈП „Билјанини Извори“ екипирани за расчистување на снегот

ЈП „Билјанини Извори“ известува дека поради тековната временската прогноза и снежните врнежи, директорката на ЈП „Билјанини Извори“ – Охрид ги екипира своите вработени на паркинзите, за рачно расчистување на паркинг местата и јавните површини пред нив, во насока на што поуспешна услуга на граѓаните за паркинг.

This slideshow requires JavaScript.