Заеднички василичарски појадок во Општина Охрид

На традиционалниот заеднички појадок по повод празникот Василица што се организира во Општина Охрид паричките ги најдоа Весна Митреска, Тихомир Дурнев, Симон Илијески и Томе Џамтоски. Заедничкиот појадок го организираа минатогодишните кумови  Царе Наумоска, Габриела Милошоска и Гоце Симоноски.  

 

Заедничкиот појадок заврши со желба за добро здравје, среќна и бериќетна година, успех во работата  и напредок на  Општина Охрид.