Заедничка прес-конференција на премиерот Зоран Заев и австрискиот канцелар, Себастијан Курц

Со почеток во 14:15 часот, следете ја заедничката прес-конференција на Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев и сојузниот канцелар на Австрија, Себастијан Курц.

Линк: http://cdn.laola1.tv/bka/player/

*Напомена: Достапен е превод на македонски јазик, со избирање на МК од лентата со алатки на видеото.