Од заедничката прес конференција на Националниот координатор на Република Македонија за НАТО, Стево Пендаровски и Директорот за Европски и глобални партнерства на НАТО, Џејмс Мекеј

Видео од заедничката прес-конференција на Националниот координатор на Република Македонија за НАТО, Стево Пендаровски и Директорот за Европски и глобални партнерства на НАТО, Џејмс Мекеј.