Оштетен штаб на политичка партија ул.„Илија Смически“ во с.Лескоец

На 30.10.2021 во 15.00 часот во СВР Охрид било пријавено дека бил оштетен штаб на политичка партија ул.„Илија Смически“ во с.Лескоец, охридско. Полициси службеници извршиле увид на местото и се преземаат мерки расчистување на случајот.