Редовна прес-конференција на портпаролите на Владата на Република Македонија, Бошњаковски и Хоџа

Прес-конференција на портпаролите на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа, по редовната 117-та седница на Владата.