Санкционирани 9 возачи на моторни возила кои извршиле пречекорување на дозволената брзина на движење

На 15.10.2021 од 15 до 19 часот, при извршена сообраќајна контрола, полициски службеници од полициската станица за безбедност во патниот сообраќај Охрид регистрираа и санкционираа 9 возачи на моторни возила кои извршиле пречекорување на дозволената брзина на движење (03 возачи ја надминале дозволената брзина надвор од населено место и 06 возеле побрзо од дозволената брзина во населено место).