Бесплатен паркинг за Водици на паркинзите со кои стопанисува ЈП „Билјанини Извори“

ЈП „Билјанини Извори“ ја известува јавноста дека ден 19.01.2022 (среда) јавниот градски паркинг со кој стопанисува јавното претпријатие ќе е бесплатен за сите нејзини корисници.

Одлуката е донесена во име на големиот верски празник Богојавление – Водици и на таков начин, на симболичен начин, ЈП „Билјанини Извори“ се приклучува во одбележувањето на истиот.


WebOhrid / 18.01.2022 / ЈП „Билјанини Извори“