Богата програма на финалниот ден од турнирот во мал фудбал „Велгошти“ 2019

По повод верскиот празник Св.Петка, во с. Велгошти вечерва ќе се одржи финалниот ден од 16-то издание на турнирот во мал фудбал. 

Благодарение на спонзорите Кадмо Лаунџ Бар, Плажа Канео, Хотел Тино и Хотел Сити Палас програмата ќе биде збогатена со настапот на Ѓоко Танески и мега популарниот бенд Next Time.