Левица: „Нискоградба“ и „Колекторски систем“ да се занимаваат со проблемите за кои се платени од граѓаните

Партијата Левица – Локален огранок Охрид испрати соопштение до медиумите во кое стои: „Политичката партија Левица не води само Фејсбук

Read more

Јавен повик за доделување на еднократен паричен надоместок – образовен додаток за студенти кои потекнуваат од семејства со социјален ризик и студираат надвор од општина Охрид за академската 2022/2023

Врз основа на член 22 став 1 точка 7, член 50, став 1 точка 16 од Законот за локалната самоуправа

Read more

Премиера на новиот македонски филм „Снежана на крајот умира“ на режисерот Кристијан Ристески

Премиера на новиот македонски филм „Снежана на крајот умира“ на режисерот Кристијан Ристески на кино репертоарот во Центарот за култура

Read more

Премиерот Ковачевски му врачи стипендија на младиот пливач Марко Пејчиновски

Премиерот Ковачевски денеска во својот кабинет го прими младиот пливач Марко Пејчиновски, придружуван од директорот на Агенција за млади и

Read more