Ковачевски: Ги охрабрувам македонските компании да ги поддржуваат спортските клубови

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски присуствуваше и се обрати на свечено потпишување на договор за спонзорство

Read more

Премиерот Ковачевски му врачи стипендија на младиот пливач Марко Пејчиновски

Премиерот Ковачевски денеска во својот кабинет го прими младиот пливач Марко Пејчиновски, придружуван од директорот на Агенција за млади и

Read more

Селекторот Милевски го објави списокот со повикани фудбалери за Грузија и Бугарија

Селекторот на македонската А репрезентација, Благоја Милевски го објави списокот со фудбалери за последните два натпревари против Грузија (23. септември)

Read more