Виц

Сестрата: Докторе, докторе! Почина пациент од корона, а беше вакциниран со две дози! Докторот: Добро е што бил вакциниран, доколку

Read more

Виц

Вози Трпе, поминува на црвено и го запира полицаец. Полицаецот: – Поминавте на црвено! Тоа е 100 евра казна! Трпе:

Read more

Виц

Се натпреварувале Американец, Русин и Македонец кој може најдобро да чува државна тајна. Најпрво го измачувале Американецот, но само после

Read more

Виц

Дошле зајакот и син му дома. Синот цел помочан, а таткото покакан. Мајката зајчица ги прашува: – Сине, побогу, што

Read more

Виц

Еден човек играл голф со својот пријател. Само што сакал да ја удри топката, забележал погребна поворка како поминува покрај

Read more

Виц

Отишол селскиот петел во град. Сакал да најде некоја градска кокошка да ја легне, ама никако да најде. Го завртел

Read more