Честитка од ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид по повод празникот Рамазан Бајрам

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид на сите верници од исламска вероисповед им го честита празникот Рамазан Бајрам.

„Празник кога се негуваат вредностите на човечност, мир и љубов кон ближниот.

Во овие тешки времиња на пандемија нека се сплотат моќта и слабоста.

Посакуваме многу здравје, радост, љубов и благороден дух.

Честит Рамазан Бајрам!“ – стои во честитката од ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид.