Четвртфинални натпревари на Турнирот во мал фудбал „Петровден“ – Мешеишта 2021

Познати се четвртфиналните натпревари на Турнирот во мал фудбал „Петровден“ – Мешеишта 2021.

Распоред на натпревари:

Петок 09.07.2021
20:00 Пекара Лихнида 4:0 Ала Компани
21:00 Турист Инжинеринг 2:3 Ресторан Бриони
22:00 Стадион Група 0:3 Инсомниа
23:00 Ланч бар Пиколо 1:1 (3:2 пенали) Асп Пак