Дебата за издавање под концесија на охридските плажи

Општина Охрид ги повикува сите заинтересирани лица на 15-ти март (четврток), да учествуваат на јавната дебата по повод издавање под концесија на плажите долж охридското крајбрежје.

Средбата е закажана во големата сала на Општина Охрид со почеток во 10 часот.