Доделени признанија за најзаслужните крводарители во Охрид и Дебрца за 2021

Во рамки на одбележувањето на Денот на крводарителството во Република Македонија, Црвен крст Охрид денес додели признанија на повеќекратни крводарители, поединци, фирми и институции кои придонесоа за развојот, омасовувањето и унапредувањето на крводарителството во Охрид и Дебрца во 2021 година.


WebOhrid / 25.03.2022