Доктор Кирил Пецаков – Специјалист по детска и превентивна стоматологија

„👉Уште едно поглавје во својата професија завршено‼️‼️‼️

Доктор Специјалист по ДЕТСКА И ПРЕВЕНТИВНА СТОМАТОЛОГИЈА ‼️‼️‼️

Ви благодарам на сите за поддршката на сите пријатели и другари, посебно на мојата фамилија, сопругата Билјана, двата сина Стефан и Борјан, моите родители!,“ напиша Пецаков на својот ФБ профил.

Честитки!