ДСУ „Спортска академија“ – Oхрид во понеделник ќе врши селекција за ракомет

Почитувани ученици од IX-то одделение! Понеделник 23.04.2018 во 10:30 часот ќе се одржи селекција за РАКОМЕТ во спортската сала при спортскиот центар „Билјанини извори“!

Сите Вие кои што сте заинтересирани за упис во ДСУ „Спортска академија“ Охрид, Ве очекуваме! (за подетални информации јавете се на: 075 822 707).

Со почит кон Вас, проф. Катерина Стојаноска