Еколошка акција во ОУ „Живко Чинго“

Денес во Основното училиште „Живко Чинго“ – Велгошти беше организирана еколошка акција по повод Денот на екологијата и првиот ден од пролетта.

Учениците го расчистуваа дворот на ОУ „Живко Чинго“ како и дворот околу Спортската сала „Тодор Александров“.

This slideshow requires JavaScript.