Фекална канализација на улица „Живко Чинго“

Екипи на ЈП „Нискоградба“ работат на изведба на фекална канализација на улица „Живко Чинго“. Должината на линијата изнесува 400 метри.

Вредноста на проектот е 1 578 000 денари, а средствата се обезбедени од буџетот на Општина Охрид.


WebOhrid / 21.09.2022 / Општина Охрид