Горан Симоноски избран за претседател на ЛДП Охрид

ЛДП Охрид одржа редовно изборно Собрание. Присутни беа 70 делегати кои го избраа новиот општински одбор кој брои 21 член и надзорен одбор од 3 члена.

Општинскиот одбор едногласно го избра м-р Горан Симоноски за претседател, кој ќе ги води охридските либерал демократи во наредниот 4 годишен период.

This slideshow requires JavaScript.